MADONA NIKAKO NE JEDE 1 STVAR: Ova dijeta TOPI sve do poslednjeg grama, žene odmah ZAPIŠITE njenu ISHRANU

Zahvaljujući ovom planu ishrane sa kilažom nikad nije imala problema

Iako ima 62 godine, popularna pevačica ima savršenu liniju. Ovaj režim ishrane specijalno za Madonu je napravio njen lični trener i nutricionista.

Ova dijeta daje rezultate, ali ne preko noći. Za sedam dana je moguće izgubiti 1 kilogram, ali je najzdravija varijanta i obećava da se kilogrami neće vratiti. Značajnije rezultate ćete primetiti nakon mesec dana.

Ovo najpreporučljiviji način mršavljenja, posebno ukoliko želite da zadržite novu liniju. Osnovno pravilo glasi, unosite masti, proteine i ugljene hidrate u odnosu 30:30:40.

Ugljeni hidrati moraju biti složeni, a to su povrće, voće, integralne žitarice, a ne oni loši poput belog hleba, belog pirinača, brze hrane, šećera i testenina.

Masti su obavezne, jer smanjuju osećaj gladi, stimulišu rad mozga i daju osećaj zadovoljstva. Na kofein zaboravite, a da bi ste održali zdrav odnos (masti, proteini, ugljeni hidrati), jedite punu šaku proteina, a ugljenih hidrata duplo više. Prelive za salate i ulja koristite umereno.

Primer menija

Doručak: tost sa dva belanceta i jednim jajetom; jabuka, narandža ili kruška Ručak: pileća ili ćureća prsa u sendviču sa hlebom od integralnih žitarica i malo majoneza. Večera: jedna porcija proteina (riba, pileća prsa ili krta junetina), mnogo povrća, mala porcija testenine od integralnih žitarica i pola malog pečenog krompira.

Vežbanje

Što se fizičke aktivnosti tiče, potrebno je da izdvojite sat vremena 3 puta nedeljno. Idealan trening se sastoji od pola sata kardio programa, 20 minuta vežbi snage i vežbi za oblikovanje i 10 minuta istezanja.